top of page
102_REACHTRUCK_CQD16_20RF.png
57_TOW_QDD30TS.png

30 ÉVE AZ ANYAGMOZGATÁSBAN

131_IC_CPCD80_100T8.png
Immagineiso-e1524121757299.png
mgyosz.png
nato.png


Cégünk azért dolgozik, hogy partnereinknek a lehető legjobb és legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálja az anyagmozgatás terén. A megbízhatatlan eszközök, a szervizháttér hiánya, vagy éppen a megbízható, ám megfizethetetlen targoncák és raklapemelők világában nehéz eligazodni, ezért mi minden segítséget megadunk ahhoz, hogy széles kínálatból a személyének és cégének a minden tekintetben megfelelő gépet tudja választani. 

A Horoszcoop Anyagmozgatás Kft. a megoldás, ha ön raktártechnikai eszközöket keres. A piaci szegmens nagyobb részét lefedve az árumozgatás és raktározás valamennyi területére megoldást kínálunk több mint 30 éve. Használt és új gépekből válogathat, személyre szabott finanszírozási lehetőségek, lízing, bérlet, tartósbérlet, gyors szerviz, alkatrészellátás állnak a rendelkezésére, valamint kedves, felkészült kollégáinkhoz bármikor fordulhat, ha kérdése van, vagy meghibásodást észlel.  
 

A Horoszcoop Kft., ezen belül a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft., 100%-os magyar tulajdonban lévő  vállalat és 1989 óta van jelen Magyarországon, ill. a szomszédos országokban (Romániában és Szerbiában) is. Cégünk több mint 30 éves szakmai múlttal bír (TOYOTA, majd YALE kizárólagosság, illetve Bendi, EP, Genkinger, Stöcklin képviselet). Nemzetközileg elismert prémiumtermékek márkaképviseletével, ügyfélcentrikus és precíz szervizszolgáltatással, gyors alkatrész ellátással biztosítjuk partnereink elégedettségét. Fő elveink: rugalmasság és megbízhatóság. 

Márka független, teljes körű targonca és raktártechnikai berendezés szerviztevékenységünk (javítás, karbantartás, alkatrészellátás), illetve ezen szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos, műszaki vevőszolgálat professzionális módon szolgálja ki vásárlóinkat, minden új és leendő partnerünket is. Eseti és állandó megbízásra is van lehetőség, a kisebb javításoktól, a nagyobb karbantartási munkákig kereshet minket. Megfelelő felszereléssel és alkatrészellátással rendelkezünk a legkisebb gyalogkíséretű emelők és a daru gépek javításához is.

Több mint 30 éves tapasztalatunk, prémium márkáink, referenciáink és minősítéseink adják a garanciát arra, hogy Önnek és cégének a Horoszcoop Kft. tudja a legprofesszionálisabb kiszolgálást és szolgáltatást nyújtani az ipari - és raktárberendezések vásárlása, valamint  szervizelése tekintetében. Kérjen időpontot egy személyes találkozóra, vagy hívjon miket telefonon, és bemutatjuk milyen személyre szabott lehetőségeket tudunk kínálni Önnek is!


Amennyiben kérdése van, információra, vagy árajánlatra van szüksége írjon vagy hívja kollégáinkat bizalommal! 
További információkért keresse fel weboldalainkat!

HOROSZCOOP ANYAGMOZGATÁS KFT.H-2220 Vecsés, Széchenyi u. 90.

Email: info@anyagmozgatas.com, szerviz@horoszcoop.hu

Tel: +36 29 550 750+36 29 550 744+30 400 37 35 Fax:+36 29 550 741

bottom of page