Genkinger Banner_Hintergrund_final_psb_2

RAKTÁROZÁS, ANYAGMOZGATÁS

RAKLAPSZÁLLÍTÓK

TELESZKÓPOS ÉS NÉGYUTAS GÉPEK

 

A magas minőségű és megbízható egyedi targoncák, raklapemelők, pontosan az Ön üzemeltetési igényeihez igazítva! Ahol a versenytársak befejezték a fejlesztést… ott kezdődik a GENKINGER!


3-10 t teherbírású gyalogos raklapszállítók, 3 – 25 t tolóoszlopos, négyutas targoncák, vontatók, speciális és egyedi célgépek németországi gyártótól.

Részletekért és információkért várjuk megkeresését.

Ajánlatkérés

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk!

TEXTILIPARI GÉPEK

SPECIÁLIS IPARI GÉPEK

AUTOMATIZÁLT SZÁLLÍTÁSI RENDSZER

 

A Genkinger több mint 9 évtized alatt a textilgyártók legfejlettebb gépparkját alakította ki, különösen a szövés és a kötés terén. Számos szállítóeszköz,  láncgerendák, dokkok,  a különféle alapanyagok biztonságos és anyagbarát kezeléséhez, valamint munkafolyamatok optimalizálásához szükséges berendezés elérhető. Tegye fel kérdéseit, vagy kérjen ajánlatot! 

A Genkinger-bAKA több mint 60 éve az ügyfélspecifikus és egyedi gyártású speciális eszközök gyártója. Az AGV A Genkinger-bAKA automatizált szállítási megoldása, mely speciális megoldásokat kínál bármilyen típusú rakomány szállításához. Beilleszthető már meglévő rendszerekbe, lézeres és kontúrkezelő navigációja bármely árucikk kezelő rendszerrel kommunikál.