top of page

Egy sikeres együttműködés története: a T-Takács Kft. és a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft.

„Cégünk 2014 óta van jelen a kertészeti és öntözéstechnikai üzletágban, mint a piac egyik meghatározó szereplője. Mivel szűk területen nagyon sok terméket kell raktároznunk, ezért nálunk a puffertárhely, mint olyan nem létezik, e miatt minden tárhely egyben kiszedő tárhely is. Ennek következtében korábban igen nehézkes volt a komissiózás a raktáros kollégák számára, de nagy szerencsénkre megtaláltuk az EP Equipment JX1 típusú egyszemélyes komissiózó emelőgépét, melynek nem csak a raktáros kollégák örültek nagyon, hanem a menedzsment is, mivel a gép használatának bevezetése javította a raktár statisztikáit, így a cég áru összekészítési hatékonyságát is növelte, amellett, hogy még különböző javítási- és karbantartási munkálatokra is befogható, mert biztonságosan dolgozhat nagy magasságokban vele az ember. Mára már négy darab ilyen gépnek vagyunk büszke tulajdonosai és 2023. év elején megérkezett hozzánk a legfiatalabb nagy testvérük is, egy EP EFL 352 típusú 3,5 T teherbírású lítium ion akkus homlokvillás gép, mely minden kolléga nagy kedvence lett a könnyű kezelhetősége és praktikus felépítése miatt. Bízunk benne, hogy ez az EP flottánk folyamatosan csak bővülni fog, hála a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft. lelkes és szakmai szempontból rendkívüli módon felkészült csapatának.”


Halász Richárd

Raktárvezető

T-Takács Kft.A T-Takács Kft 2014-től van jelen a magyar piacon, 1994-től a Szlovákiában, 2011-től Csehországban. Tevékenységük kizárólag nagykereskedelmi, felöleli a teljes kert és tótechnikai termékpaletta értékesítését. Öntözőrendszerek, tótechnika, tartozékok, csövek, idomok, aknák, csapok, szivattyúk, házi vízművek, stb.:


Cégeink közti kapcsolat a meglévő targoncáik javításával, illetve rövid távú gépbérlésekkel indult. Megismerve a teljes alap termékkínálatunkat – illetve a helyszíni felméréseink során feltárt egyedi feladatokra javasolt megoldásainkat, folyamatosan jöttek a megrendelések ügyfelünktől, elsőként az önjáró személyemelők (EP JX1) vonatkozásában. A komissiózási feladatokhoz kiválóan alkalmas szerkezetek rövid idejű használatuk során is már igazolták alkalmasságukat, meg


bízhatóságukat, ezért hamarosan érkeztek nagyobb testvéreik, két év leforgása alatt elérték a hat darabos gépparkot. Persze került gép szlovák telephelyekre is, illetve viszonteladói partnerhálózatukon belülre is. Az EP Equipment JX1 típusa az egyetlen a piacon, ami közel 5 méteres platformemelésével majd’ hat méteres magasságban is lehetővé teszi az áru leszedését. Az önjáró magas komissiózó a hétköznapi feladatai mellett kiválóan alkalmas az épületen belüli karbantartási feladatokhoz, legyen az világítás javítás, izzócsere, kábelek, vezetékek, klímacsövek szervizelése, kapuk vagy daruk motorjainak átnézése. Emellett 700 kg teherbírással vontatmányt is képes maga után húzni, így nagy területen lévő árukiszedéshez is jól alkalmazható, akár szűk folyosókban sínes megvezetéssel is.

Természetesen a speciálisabb feladatok mellett továbbra is megmaradtak az alapműveletek, így kerültek elektromos raklapszállítók, homlokvillás targoncák is a flottába. Vállalatunk az EP Equipment gyáraival közösen törekszik a fenntarthatóbb üzemeltetésre, ezért berendezéseinket szinte kizárólag Li-Ion rendszerű akkumulátorokkal tervezzük és szállítjuk.46 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page