top of page

Az elektromos raklapemelők következő generációja: F-sorozat

Az EP Equipment piacra dobta az F sorozat– az EP forradalmi, belépő szintű raklapemelőinek következő generációját, amely ismét megváltoztatja felfogást a lítium-ion technológia piacvezetőjének innovatív dizájnjával.


Miért van szüksége az iparágnak az F-sorozatra?

Az anyagmozgató gépekkel dolgozó emberek gyakori kijelentése, hogy „minden elektromos raklapemelő egyforma”. De minden iparági szakember vagy tapasztalt üzemeltető tudja, hogy ez az állítás nem állja meg a helyét.

Talán 10 évvel ezelőtt az elektromos raklapemelők általánosítása nagyobb súlyú volt, mert 10 évvel ezelőtt szinte minden eszköz ugyanúgy nézett ki, kivéve a márkanév matricáját, amely megkülönbözteti a terméket. Minden vásárlónak ugyanazt a raklapemelőt kellett használnia, az alkalmazástól és a követelményektől függetlenül, csak nagy, nehéz, ipari teljesítményű gépet lehetett vásárolni 5000 € feletti áron.

Az EP Equipment tervezési filozófiája, hogy minden alkalmazás más és más, és ez megváltoztatta az anyagmozgatási piacot. Az EP számára raklapemelő targoncáink felbecsülhetetlen értékű alaptermékek, és azok technológiája és sokfélesége azt jelentette, hogy kifejlesztettek egy sor elektromos eszközt, amelyek minden alkalmazáshoz a megfelelő megoldást kínálják.


Mi az F-sorozat?

Az EP Equipment F sorozatából 4 eszköz közül választhat, megtalálva a megfelelő gépet és elfogadva a környezet sokszínűségét, amelyben dolgozunk. Teljesen új raklapemelő-sorozat, amely tiszteleg ikonikus modelljeinek öröksége előtt. A 4 vadonatúj, belépő szintű elektromos raklapemelő-modellel 4 módot kínálunk az iparág megváltoztatására, 4 különböző alvázzal, 4 különböző alkalmazási profillal és 4 gép egyszerrel történő szállítását biztosító dobozban.


Az EP értékesítési és marketing alelnöke elmondta: „Az EPT 20-15ET bevezetése óta az EP a legtöbbet másolt vállalat az iparágban. Sok éven át a világ minden tájáról származó elektromos raklapemelő targoncái ugyanazokkal a specifikációkkal rendelkeznek az adatlapon. De ez azt jelenti, hogy minden elektromos raklapemelő egyforma? Nem, nem. A világ legnagyobb elektromos emelő-gyártójaként tudjuk, hogy minden vásárló más. Ezért az EP Equipmentnél különböző eszközöket kínálunk különböző alkalmazásokhoz. Nem csak adatlap alapján, hanem alkalmazásorientált tervezéssel, az alapoktól kezdve.

Az F sorozatban kapható összes gép ugyanazt az OPP-t használja, hogy optimalizálja a termelést, és a piacon elérhető legjobb árakat kínálja. Az F sorozat leegyszerűsített szolgáltatási megoldást nyújt partnereink számára, ezen raklapemelők mindegyikében megvan a lehetőség, hogy megváltoztassa az üzletét és növekedjen az EP Equipment segítségével. F sorozatunk új és innovatív lehetőségeket kínál vállalkozása átalakítására és versenyelőny megszerzésére a piacon.

Az F sorozat bevezetésével az EP olyan egységes koncepciót alakított ki, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az adott működéséhez megfelelő alvázat válasszanak. Azzal, hogy az egyes modellekhez kulcsszavakat rendelt, „hangulatot” teremtett a gépek körül, ezzel tovább egyszerűsítette a döntéshozatalt a végfelhasználóink ​​számára. Az F sorozat mind a 4 új típusa egyedi DNS-sel lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a vevői igényeknek. Ugyanazzal az OPP-vel tervezték, és 1,5 tonnás teherbírást biztosítanak, mégis mindegyik más.


F1

Erős, ipari, tartós, stabil

Megoldás ipari alkalmazásokhoz. Az F1 modell egy strapabíró gép masszív használatra, ahol a stabilitás kulcsfontosságú. Ennek a targoncának nem okoz gondot kis/közepes méretű termelési vagy műhelyi környezetben való működés.


F2

Könnyed, kiskereskedőknek, okos, simulékony

A 12-EZ forradalmi dizájnján alapuló F2 könnyű megoldást jelent a kiskereskedelmi munkákhoz, kompakt alvázával és karcsú vázával könnyedén megbirkózik a műhely padlójával, és probléma nélkül használható szűk helyeken.


F3

Kemény, szállításra tervezett, egyszerű, erős

Az F3 a legdurvább és legkeményebb alvázkialakítással készül. Az alváz háromszög alakja további szilárdságot ad a szerkezet szempontjából, ami azt jelenti, hogy a targonca képes viselni a mindennapi használatból eredő behatásokat.


F4

Rugalmas, különböző, mindenes, sokoldalú

Változatos munkakörnyezethez az F4 az alkalmazkodó és sokrétű megoldás az anyagmozgatási feladatokhoz számos iparágban. Egyszerre 1 vagy 2 lítium akkuval is felszerelhető, hogy alkalmazkodjon iparágunk különböző típusú kezelőihez. Modern kialakításának köszönhetően minden felhasználó számára alkalmas.


#raklapemelő #elektromosraklapemelő #béka

27 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page