top of page

Forradalmi termékek az EP-től – EFL253/303/353(S)

A 2022-es Global Dealer Event sztárjaként jelent meg, a világ minden tájáról érkező kereskedők sorakoztak, hogy helyet foglaljanak a legújabb modellen! Az EP bemutatta az új generációs elektromos targoncát, amely a lítium és a dízel előnyeit egyaránt tartalmazza egy targoncában. A lítium meghajtású EFL sorozat kiemelkedő tulajdonságai (robusztusságával, ergonómiájával és rugalmasságával) magabiztosságot nyújtanak.


Azóta a tapasztalatok is velünk vannak, lássuk mi frissült az EFL sorozatban!


A nagyobb hatékonyság érdekében az új EFL sorozat nagy teljesítményt nyújt. A továbbfejlesztett sebességgel és kapacitással, valamint kisebb mérettel és fordulási sugárral az EFL sorozat új generációja minden ügyfelünk számára nagyobb hatékonyságot biztosít. Az „S” változatunkhoz fűzött megjegyzéssel ez a teherautó a következőket tudja szállítani:


Maximális menetsebesség (terheletlen) 17 km/h (opció)

Maximális akkumulátorkapacitás 80V/460Ah és maximális töltőáram 200A

Maximális lejthetőség (terhelt/terheletlen) 20/25%

Maximális emelési sebesség 0,5m/sA jobb működési élmény érdekében többfunkciós kijelző, biztonságos és egyszerű.

Az új EFL sorozat számos hasznos funkcióval van felszerelve, például OPS rendszerrel, telematikával és kártyás rendszerrel, amelyek nemcsak a biztonságot tekintik prioritásnak, hanem egyszerűbb kezelést biztosít.

Az ergonómiai fejlesztések a kényelmes használat érdekében az EFL sorozat kezelőfülkéje és munkatere tágasabb, egyszerűsített panellel és kényelmes pedállal szerelt. A sorozat egy új LCD-kijelzővel rendelkezik, amely egyértelműen mutatja a sebességet, a munkaórákat, az akkumulátor állapotát, a kilométert és a parkolási állapotot, így a kezelő egy pillantással könnyen fel tudja mérni a targonca aktuális állapotát.

Az új EFL sorozat nagy teljesítményt nyújt különféle alkalmazásokban, például italgyártásban, logisztikában, építőiparban és más iparágakban, beltéren és kültéren egyaránt. A teljesen korszerűsített védőburkolatnak köszönhetően minden időjárási körülmények között is működik. Az alkalmi töltéssel ez a lítiummotoros berendezés több műszakot is képes ellátni.


A lítium és a dízel előnyeinek ötvözésére tervezték.


T8 IC teherautó-alvázra épített és áramvonalas kialakítású ellensúllyal felszerelt EFL sorozat új generációja jobb tartósságot és jobb manőverezhetőséget kínál szűk helyeken. Ráadásul az esőálló töltőcsatlakozó megvédi a portot a fröccsenő víztől és biztosítja a töltés biztonságát. Ergonómiai megfontolások miatt az EP továbbfejlesztette az LCD-kijelzőt, hogy egy pillantással összegyűjtse a legfontosabb információkat, ami bőséges munkaterületet és könnyű vezetési élményt biztosít. A felső védőburkolat szerkezeti támogatást kapott a kabin beszereléséhez, így nagyobb rugalmasságot kínál az igények kielégítésére.


Miért lítium energia?


A lítium technológia a dízel kibocsátás- és karbantartásmentesség alternatívájaként jött létre. Az EFL sorozat új generációja állandóan nagy teljesítménnyel kezeli a terheléseket az alkalomszerű töltésnek köszönhetően még a legnehezebb alkalmazásokhoz is.

Az EP Group az anyagmozgató iparban gyökerezik és évek óta gyárt lítium-ion gépeket, amelyek rendkívül kedvező fogadtatásra találtak szerte a világon. Az EP Energy, az EP Group leányvállalata, egy lítium-ion akkumulátorgyártó, amely elkötelezett amellett, hogy kiváló és professzionális energiatárolási megoldásokat szállítson ipari alkalmazásokhoz világszerte.

A lítium-ion technológia előnyei: Plug and Play, alkalmi töltés, karbantartásmentesség, alacsony üzemeltetési költségek, hosszú élettartam.


Mit tartottunk meg az új EFL-sorozatunknál?


Az EFL sorozat új generációja az első generációhoz hasonló megbízhatóságú, kiforrott anyagokkal és alkatrészekből készül. Ez nemcsak nagy megbízhatóságot kínál, hanem az alkatrészkészlet-kezelés és -felhasználás szempontjából is előnyös.14 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page