top of page

Intelligens intralogisztikai megoldás? AMR robot raklapszállító!


Az XP15 az EP saját fejlesztésű intelligens intralogisztikai megoldása, amely autonóm mobil robotként és elektromos raklapemelőként is üzemeltethető. Könnyen telepíthető különféle alkalmazásokhoz és rugalmasan válthat Bluetoothon keresztül a feladatok között. Az XP15 cserélhető táska-akkumulátorral rendelkezik, alapfelszereltségként 24V/60Ah Li-ion akkumulátorral van felszerelve, ami maximális üzemidőt és magas rendelkezésre állást tesz lehetővé.


Az XP15 robot raklapszállító 2D vizuális navigációs technológiát alkalmaz, a véletlenszerű címkézéssel együtt mindig tudja az aktuális helyzetét, mindamellett az ütközésmegelőzés érdekében az XP15 lökhárítócsíkokat és Lidar érzékelőket alkalmaz a működés biztonsága érdekében.


Alkalmazásai:

A-B-C-…- kézi be- és kirakodással:

folyamatosan szállítja a raklapokat a hurok mentén, és dolgozók kézi úton be- és kirakodhatnak rakományokat. Szünetet tart az előre programozott munkaállomásokon.


A-B-A automatikus ürítéssel:

kézi berakodással indul és automatikusan kirakja a raklapokat a raktárban vagy a termelésben. Minimális munkavállalói részvételt igényel és magas folyamathatékonyságot biztosít ott, ahol a szállítási feladatokat folyamatosan meg kell ismételni.
Az EP saját fejlesztésű vizuális technológiája rendkívül stabil és alkalmazkodó navigációt biztosít az XP15 számára. Abszolút pozicionálás, véletlenszerű címkézés és vizuális navigáció révén a jármű mindig tudja a helyzetét, pontosan halad az útján.Az XP15 robot raklapszállító tulajdonságai:


A legjobb munkatárs.

Az XP15-öt önálló mobil robotként és elektromos raklapemelőként is üzemeltetheti. Egy gombnyomással válthat a kézi és az automatikus üzemmód között.


Önálló telepítés.

Az XP15 könnyen beállítható különféle alkalmazásokhoz informatikai ismeretek vagy speciális hardver és szoftver nélkül.


Rugalmasan módosítható az alkalmazás.

Az XP15 útvonal beállításokat és szállítási feladatok figyelését kínálja Bluetooth-on keresztül, és gyorsan hozzáadhat új útvonalakat és állomásokat a telefonján.


Plug-in akkumulátor kialakítás.

Az XP15 könnyen cserélhető akkumulátorral rendelkezik, és az EP szabványos akkumulátordobozát alkalmazza 24 V/60 Ah Li-ion akkumulátorral. Ez maximalizálja az üzemidőt, magas rendelkezésre állást és rugalmasságot biztosít.


Maximális személyi védelem.

Az XP-15 lökhárító szalagokkal és Lidar detektorokkal van felszerelve, amelyek megakadályozzák az eszköz ütközését.


További információ, ajánlat kérés elérhetőségeink bármelyikén!


Részletes műszaki tartalomért töltse le a termékismertetőt!

XP15-EN-brochure
.pdf
Download PDF • 6.02MB

39 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page