60% teljesítménynövelés az emeletes polcrendszerű áruházakban? Igen! A JX családdal!

A JX1 és a JX2 60%-kal növeli a teljesítményt az emeletes polcrendszerű áruházakban.


A GNA logistics Ltd egy raktározási és elosztási logisztikára szakosodott mérnöki vállalat. A GNA főként kulcsrakész rendszerben dolgozik, az ügyfél igényei szerint.

A GNA raktárak fejlesztésére és építésére specializálódott, és elkötelezett minden olyan szektorban, ahol nincs raktárstruktúra, a legnagyobb kereslet az ipari, szupermarket hálózatok, bevásárlóközpontok és elosztó vagy logisztikai központok között van.

A GNA 2019 óta dolgozik Ep gépekkel, az elmúlt 2 év során 18 darab JX2 modellt, egy intelligens és sokoldalú komissiózót szerzett be, hatótávolsága akár 3,6 méter.A speciális beszerzési osztálya felelős azért, hogy megtalálja a piacon a legjobb termékeket, amelyek a legjobban megfelelnek a napi munkának az adott munkaköri követelményeknek. A piacon lévő más márkák berendezéseinek tesztelése után a GNA kijelentette, hogy az EP Equipment a legjobb megoldás a piaci keresletre a GNA, és az ok, amiért erősen elkötelezett az EP mellett, az a termék minőségének, az értékesítés utáni szolgáltatásnak és a műszaki csapat gyors reagálásának köszönhető. A GNA a csapat kiválasztásakor a következő szempontokat veszi figyelembe; Az egyik legfontosabb a berendezések aktuális piachoz való igazítása, és fontos figyelembe venni a berendezés szállítási idejét, a gazdaságosságot, a méreteket (kompakt) és a sebességet is. Nem szabad megfeledkezni a környezet iránti elkötelezettségről és az általa kínált ergonómiáról sem, a berendezések és akkumulátorok egyszerű karbantartása mellett.


Jelenlegi piac

A GNA szerint a jelenlegi piacon továbbra is fennáll az a szokás, hogy bőségesen használnak humán erőforrást a kiskereskedelmi raktárakban a komissiózáshoz, de fokozatosan, egyre többen alkalmaznak speciális berendezéseket a magasabb munkamagasságokhoz, ahogy kezdik felismerni a nagy előnyt, hogy a jobban kihasznált raktárkapacitás, a rövidebb munkaidő és a teljesítmény növekedése okán megtérül a befektetés.

Az EP Equipment által kínált előnyök

A teljes JX termékcsalád LPF lítium-ion akkumulátorokkal hajtott motorral rendelkezik, ezek az akkumulátorok egy BMS-vezérlőt tartalmaznak, amely az akkumulátor által generált összes adat kezeléséért és vezérléséért felelős, így biztosítva a biztonságot. A BMS vezérlő felelős az áramellátás megszakításáért szélsőséges hőmérséklet vagy magas/alacsony feszültség esetén.

A JX2 modell kinyúlási magassága tökéletesen illeszkedik a szektor standard polcaihoz, így tökéletes anyagmozgató géppé válik, de a magasság mellett az elmozdulás sebessége is a legmegfelelőbb, sebességbiztonsági rendszerrel rendelkezik, sebességcsökkentés aktiválódik egy bizonyos magasság túllépése esetén. Kompakt kialakítása és minimális fordulási sugara tökéletes keskeny folyosókhoz, nagyobb tároló helyet garantál, és a JX modelleknek nagyon versenyképes ára van a piacon.Ezen kívül a GNA a JX modell két olyan tulajdonságát hangsúlyozza, amelyek a piac különbségét jelentik: a hatótávolságot és a működési sebességet.

Egyre több felhasználónak van szüksége lítium-berendezés beszerzésére az olyan előnyök érdekében, mint az egyszerű karbantartás, mivel nincs belső égésű motorja, és nem szükséges olajat és szűrőt cserélni, valamint a lítium akkumulátorokat sem kell karbantartani. A lítium akkumulátorok másik legkiemelkedőbb tulajdonsága a töltés, a szüneteket kihasználva műszakváltásokban töltheti az akkumulátorokat, hogy újratölthessen, így megszakítás nélkül dolgozhat. Számos olyan modell is van, amelyek belső töltővel vannak ellátva, amelyek bárhol és bármikor tölthetőek.14 megtekintés0 hozzászólás