top of page

60% teljesítménynövelés az emeletes polcrendszerű áruházakban? Igen! A JX családdal!

A JX1 és a JX2 60%-kal növeli a teljesítményt az emeletes polcrendszerű áruházakban.


A GNA logistics Ltd egy raktározási és elosztási logisztikára szakosodott mérnöki vállalat. A GNA főként kulcsrakész rendszerben dolgozik, az ügyfél igényei szerint.

A GNA raktárak fejlesztésére és építésére specializálódott, és elkötelezett minden olyan szektorban, ahol nincs raktárstruktúra, a legnagyobb kereslet az ipari, szupermarket hálózatok, bevásárlóközpontok és elosztó vagy logisztikai központok között van.

A GNA 2019 óta dolgozik Ep gépekkel, az elmúlt 2 év során 18 darab JX2 modellt, egy intelligens és sokoldalú komissiózót szerzett be, hatótávolsága akár 3,6 méter.A speciális beszerzési osztálya felelős azért, hogy megtalálja a piacon a legjobb termékeket, amelyek a legjobban megfelelnek a napi munkának az adott munkaköri követelményeknek. A piacon lévő más márkák berendezéseinek tesztelése után a GNA kijelentette, hogy az EP Equipment a legjobb megoldás a piaci keresletre a GNA, és az ok, amiért erősen elkötelezett az EP mellett, az a termék minőségének, az értékesítés utáni szolgáltatásnak és a műszaki csapat gyors reagálásának köszönhető. A GNA a csapat kiválasztásakor a következő szempontokat veszi figyelembe; Az egyik legfontosabb a berendezések aktuális piachoz való igazítása, és fontos figyelembe venni a berendezés szállítási idejét, a gazdaságosságot, a méreteket (kompakt) és a sebességet is. Nem szabad megfeledkezni a környezet iránti elkötelezettségről és az általa kínált ergonómiáról sem, a berendezések és akkumulátorok egyszerű karbantartása mellett.


Jelenlegi piac

A GNA szerint a jelenlegi piacon továbbra is fennáll az a szokás, hogy bőségesen használnak humán erőforrást a kiskereskedelmi raktárakban a komissiózáshoz, de fokozatosan, egyre többen alkalmaznak speciális berendezéseket a magasabb munkamagasságokhoz, ahogy kezdik felismerni a nagy előnyt, hogy a jobban kihasznált raktárkapacitás, a rövidebb munkaidő és a teljesítmény növekedése okán megtérül a befektetés.

Az EP Equipment által kínált előnyök

A teljes JX termékcsalád LPF lítium-ion akkumulátorokkal hajtott motorral rendelkezik, ezek az akkumulátorok egy BMS-vezérlőt tartalmaznak, amely az akkumulátor által generált összes adat kezeléséért és vezérléséért felelős, így biztosítva a biztonságot. A BMS vezérlő felelős az áramellátás megszakításáért szélsőséges hőmérséklet vagy magas/alacsony feszültség esetén.

A JX2 modell kinyúlási magassága tökéletesen illeszkedik a szektor standard polcaihoz, így tökéletes anyagmozgató géppé válik, de a magasság mellett az elmozdulás sebessége is a legmegfelelőbb, sebességbiztonsági rendszerrel rendelkezik, sebességcsökkentés aktiválódik egy bizonyos magasság túllépése esetén. Kompakt kialakítása és minimális fordulási sugara tökéletes keskeny folyosókhoz, nagyobb tároló helyet garantál, és a JX modelleknek nagyon versenyképes ára van a piacon.Ezen kívül a GNA a JX modell két olyan tulajdonságát hangsúlyozza, amelyek a piac különbségét jelentik: a hatótávolságot és a működési sebességet.

Egyre több felhasználónak van szüksége lítium-berendezés beszerzésére az olyan előnyök érdekében, mint az egyszerű karbantartás, mivel nincs belső égésű motorja, és nem szükséges olajat és szűrőt cserélni, valamint a lítium akkumulátorokat sem kell karbantartani. A lítium akkumulátorok másik legkiemelkedőbb tulajdonsága a töltés, a szüneteket kihasználva műszakváltásokban töltheti az akkumulátorokat, hogy újratölthessen, így megszakítás nélkül dolgozhat. Számos olyan modell is van, amelyek belső töltővel vannak ellátva, amelyek bárhol és bármikor tölthetőek.27 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page