top of page

A RAMPLO MOBIL RÁMPÁK JELLEMZŐI:

  • teherbírás - 6 - 12 tonna;

  • teljes hosszúság - 9 - 13 méter;

  • teljes szélesség - 1600 - 2000 mm;

  • magassági szint - minimális 900 mm, maximális 1650 mm; 

  • kerékpárok;

  • elektromos szivattyú.

A RAMPLO mobil rakodó rámpa - egy speciális berendezés, amely lehetővé teszi  a tehergépkocsik és vasúti kocsik berakodását és kirakodását akár targoncával is. A mobil rakodó rámpa úgy működik, mint egy mobil híd, magassága szabályozható. A hidraulikus rendszernek köszönhetően, a rámpák összeköttetést biztosítanak a föld és a teherautó raktere között.

A mobil rámpák számos méretben kaphatók, ezért minden érdeklődő megtalálja a neki megfelelőt, de ha mégsem, akkor az  ügyfél vázlatainak és kívánságainak megfelelően, bármilyen kiegészítő opciót elkészítünk, amely lehetővé teszi a speciális keretek közötti használatot is.

Szerződött magyarországi forgalmazói vagyunk a RAMPLO raktártechnikai eszközöknek, azon belül is mobil rámpáknak. A RAMPLO mobil rámpa egy olyan speciális eszköz, amelynek  segítségével gyorsabban és könnyebben rakodhatók illetve mozgathatók a kamionok és vasúti tehervagonok rakományai. Egyszerűen áthelyezhetőek. Mindenre van megoldás!

Hogyan működik a RAMPLO mobil rakodó rámpa ?

A mobil rámpa a felszerelt kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható a raktár területén és kültéren is. A munka előkészítéséhez csak egy emberre (targoncavezetőre) van szükség, aki a hidraulika segítségével beállítja a rámpa magasságát, amely alkalmas a teherautóval való összekapcsoláshoz. Ezt követően egy kar megnyomásával leengedhető a nyomás a rámpa hidraulikus rendszerében - amely így szorosan illeszkedik a teherautó/vagon szélére. A láncok és rögzítőfékek (a rámpával készletben kerülnek kiszállításra) segítségével a rámpa rögzíthető a teherautóhoz.

Mindez nem több, mint 5 percet vesz igénybe. A rámpa használatra kész, és a targonca közvetlenül a teherautóba vagy vagonba is felhajthat rajta.

Tekintse meg katalógusunkat, és kérjen ajánlatot!

ramploheader.jpg
Ajánlatkérés

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk!

bottom of page