top of page
Car Service

Márka független, teljes körű targonca és raktártechnikai berendezés szerviztevékenységünk (javítás, karbantartás, alkatrészellátás), illetve ezen szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos, műszaki vevőszolgálat professzionális módon szolgálja ki vásárlóinkat, minden új és leendő partnerünket is. Eseti és állandó megbízásra is van lehetőség, a kisebb javításoktól, a nagyobb karbantartási munkákig kereshet minket. Megfelelő felszereléssel és alkatrészellátással rendelkezünk a legkisebb gyalogkíséretű emelők és a daru gépek javításához is.

Több mint 30 éves tapasztalatunk, prémium márkáink, referenciáink és minősítéseink adják a garanciát arra, hogy Önnek és cégének a Horoszcoop Kft. tudja a legprofesszionálisabb kiszolgálást és szolgáltatást nyújtani az ipari - és raktárberendezések vásárlása, valamint  szervizelése tekintetében. Kérjen időpontot egy személyes találkozóra, vagy hívjon miket telefonon, és bemutatjuk milyen személyre szabott lehetőségeket tudunk kínálni Önnek is!

 

Központi telephelyünk a Vecsésen 2010-ben épített, új szerviz, szakműhely és irodaház, innen Közép-Magyarországi partnereinknek nyújtunk magas szintű kiszolgálást. Itt 740 m² jól felszerelt javítóműhely áll rendelkezésünkre 12,5 tonnás csarnokdaruval, szerelőaknával, alkatrész raktárral.
Saját tulajdonú telephelyeink vannak szakműhellyel, szervizautókkal és nagy gyakorlattal rendelkező szerviz-technikusokkal, mérnökökkel Tiszaújvárosban illetve Hódmezővásárhelyen.

Targonca szerviz szolgáltatásunk elérhetők Vecsésen, Hódmezővásárhelyen és Tiszaújvárosban.

HOROSZCOOP ANYAGMOZGATÁS KFT.

Vecsés

2220 Vecsés, Széchenyi u. 90.

Tel.: +36-29-550-754

Tiszaújváros

TVK Ipartelep 2070 Hrsz, 3580

Tel.: +36 49 521 868

Hódmezővásárhely

Hódmezővásárhely, Szentesi út, 6800

Tel.: +36 30 223 1550

SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZ

A kiváló targonca szerviz megoldásokat különböző konstrukciókban kínáljuk:

 

Eseti árajánlat alapján végzett targonca szerviz

Kiváló megoldás egyedi szervizelési igény esetén. Az árajánlatot hibafeltárás előzi meg, mely során a targonca meghibásodás oka, körülményei alapján a targonca szervizes kollégák megfelelő szakértői véleményt tudnak adni a lehetséges javítási műveletről. Felmérés után ajánlatot teszünk a javasolt targonca javítási és alkatrész cserék előre látható költségeiről. Amennyiben megfelelőnek találja ajánlatunkat javítás jellegétől függően vagy az Önök telephelyén, vagy hozzánk beszállítás után targonca szervizünkben megkezdjük a szakszervizt. Javítás, alkatrész csere után alapos ellenőrzésen esik át a javított targonca így növelve a targonca szerviz hatékonyságát.

Garanciális targonca szerviz

Amennyiben a nálunk vásárolt targonca garanciális időn belüli és megfelelő használati körülmények között történő meghibásodásról van szó úgy azt garanciálisan ingyenesen javítjuk, a gyártóval való kommunikációs bonyodalmakat levéve az Ön válláról.

Szerződéses partnereinknek jelentős munkadíj és alkatrész kedvezménnyel

Azoknak a cégeknek ajánljuk szerződéses targonca szerviz szolgáltatásunkat, akik megfelelő kézben szeretnék tudni targonca állományukat. A targoncák állapotfelmérése után szakértő kollégákkal konzultálva igen kedvező általános szerviz munkadíjra és alkatrész kedvezményre teszünk ajánlatot, mely szerződéssel biztosítani tudja a kiszámítható és állandó targonca szerviz és karbantartási munkákat. Kiemelt szerződéses partnereinknek igény szerint a javítás idejére cseregépet is biztosítunk hogy 1 percre se álljon targonca meghibásodás miatt a termelő egység.

bottom of page